Tuesday, April 30, 2013

Update

Assalamualaikum....



Lamanye Zaza tak update blog,...
Zaza nak minta maaf sangat2 kat customer Zaza especially yang order dengan Zaza..Zaza minta maaf tau..zaza sekarang tengah pregnant dah masuk 7 bulan..so mood nak mengait dan upadate blog pun banyak tergendala..dan sekarang keadaan kesihatan yang tak mengizinkan Zaza untuk sentuh jarum dan benang...huhuhuhu...

Tapi zaza rasa dah mention kat semua customer zaza n hope memahami keadaan sekarang.. ada sesetengah order zaza dah pas kat kawan untuk siapkan...Harap bersabar yer...

2 comments:

  1. tahniah kak..dah tak lama tu nak besalin tu..saya masa ngandung suka mengait,,dah besalin mode dan masa xde nak mengait

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tulah akak plak terbalik...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online