Thursday, September 13, 2012

BENANGKAIT.COM’S BABY DRESS / BABY JACKET CONTEST

Assalamualaikum dan Selamat pagi semua...



hehehe..mesti korang pelikkan kenapa gambar kali nih edit cantik jer..(cantik ker? hehehe)....siap ader gambar tuan dia lagi..sebenarnye gambar nih di edit untuk contest yang dianjurkan Benangkait.com . First time join contest..bersemangat rasanyer..hehehe...Hadiah pun nampak menarik sebab tuh zaza join..jomlah kawan2 join sekali...saper2 yang nak join leh klik link dan baca syarat2 dia yer... http://ayzastudyo.com/benangkait-coms-baby-dressbaby-jacket-contest/
untuk menang contest nih salah satu syarat dia kene dapat like yang paling banyak dekat Facebook..so kawan2 bolehlah like page saya dan kawan2 saya yang join contest nih...
untuk like kat facebook ....

4 comments:

  1. dah like dah.. hehehe..
    zaza keje kat bpfk ke?

    ReplyDelete
  2. haah MD zaza keje kat bpfk..ada kenal saper2 ker..hehee..thanks yer like page tu..jom ah join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya kat E7.. ;)

      tak mampu la nak join.. huhuhu... skill x tajam lagi... hehehe

      Delete
  3. seksyen 7 ker..kat area mana..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online