Wednesday, December 21, 2011

Croachet - Headband

Assalamualaikum...lama sangat tak update blog...kebizian dengan kerja opis n mood yang tak berapa nak bagus....semua tergendala....hehehehe

Sedar tak sedar dah hujung tahun rupanyer yer...kejap jer rasakan????? Nampak sangat masa sekarang begitu cepat berlalu....huhuhuhu....

Tempahan kali ni dah lama dah siap cume dok simpan jer dalam draft...tunggu masa nak post..hehehe..punyerlah malas...uwaaaaaaaaaa...Ya Allah buang lah perkataan malas dalam diriku ini...huhuhu...
Ok berbalik pada request cekak kali ni...still menggunakan colour putih n biru..atas permintaan my friend nak sama macam yang sebelum nih..


suka kait reben2 yang besar..comel jer nampak..nanti tahun depan saya nak update blog ni dengan tutorial lah plak nak share pattern2 yang pernah saya hasilkan....
kawan2 doakan agar saya menjadi lebih rajin daripada sekarang yer...amin...
suruh tuan empunya cekak nih posing ngn cekak dia..malu2 kucing plak...last2 dia pegang jer..hehehe...

3 comments:

  1. comelnya headband tu zaza!riben besar2 mmg nmpk cantik....

    ReplyDelete
  2. wah..besarnya reben...macam reben minie mouse...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online