Wednesday, November 16, 2011

Time Booth Puspanita kat Opis...

Sekarang ni petang2 asyik hujan lebat jer..mata pun dah layu semacam jer..huarghhhhhhhhhhhhhh....makan tak hengat lunch tadi...siap pekena sambal tempoyak lagi....nasiblah teringat kat blog kesayangan ni...boleh gak update dan kongsi hasil2 kreativiti yang dah siap kan...hehehehe...

Kali ni nak update Hat yang telah dijual or dibeli oleh customer masa buka booth kat opis baru nih..tu pun last minute buat..sebab tak tahu nak buat apa...try market  hasil crochet kat opis..hehehe..ramai jugak yang berminat rupanyer...

Jom kita layan gambar plak...



 hahaha..yang ni tak sempat nak letak bunga lagi...waktu booth baru jahit bunga kat topi..n member zaza tolong matchkan bunga2 nih..hehehe








ni jer yang sempat ditangkap gambar..ader yang tak sempat nak amik gambar..orang dah datang beli dulu....

dan yang lebih nanti zaza akan upload sebagai readymade untuk dijual kat fb or blog nanti...

7 comments:

  1. wah...cantik2....bape lama tu nak siapkan satu hat?

    ReplyDelete
  2. wah!semua cantik2!sempat zaza siapkan hat banyak2 tu ye...produktif sungguh!

    ReplyDelete
  3. therosputih...semua tuh akak buat hari sabtu ahad..cuma time nak deco jer akak buat sekejap2..


    lia..hehehe..terpaksa delaykan order yg ader..hehehe

    ReplyDelete
  4. wow zaza.. kat ofis mana ni? kalau tau kita datang serbu.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. MD..hehehe..opis zaza gak kat pj...anjuran puspanita

    ReplyDelete
  6. çok güzel bereler eline sağlık..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online