Wednesday, March 2, 2011

Couple of Turtles..

hehehe..ni dia couple penyu..nih atas permintaan kawan saya minta buatkan..so ni bukanlah idea 100% percent dari saya..saya ikut pattern yang ader kat internet, tapi taklah ikut semua ader gak saya tambah sikit2..so utk membezakan turtle ni saya buat seekor  betina dan seekor jantan..hehehe...

 ni yang jantan..topi ala2 kapten..


 ni yang gurl2..pakai topi pink lagi..
aik..gaduh ker sekor ketimur sekor lagi kebarat..hehehe..


9 comments:

  1. hihihi...ni yang gigil2 tangan nak buat jugak ni...nak turtle jugak...

    ReplyDelete
  2. comeynye turtle ni... like..like..like..

    ReplyDelete
  3. nak buat x reti sgt bab2 mengait ni.. nak tempah boleh x?comel sgt lah..

    ReplyDelete
  4. Suesham..kalu berminat saya boleh ajarkan..nak tempah pun boleh..

    ReplyDelete
  5. senang ke nak buat?sbb dulu arwah mak ajar mcm susah je sue cuma tau kait tegak je..hikhik..
    nak tempah je lah boleh?..pantang tgk turtle ni sbb suka sgt turtle..

    ReplyDelete
  6. boleh jer..takder masalah...nak color apa..

    ReplyDelete
  7. hehe.. ok nak patten mcm turtle biru tu tp wrna pink,jalur2 wrn merah.. topi plak nak mcm turtle hijau..warna topi ikut yg sesuailah.leh x? brp harganye?

    ReplyDelete
  8. email akak kat zaza0081@gmail.com.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online