Thursday, January 13, 2011

akhirnya..tercapai gak memiliki set jarum crochet yang cantik skit...

dah lama dah dapat jarum ni..cumer tak sempat nak post jer..hehehe..sajer nak tunjuk koleksi terbaru..bagi semangat skit orang kata..hehehe..set ni saya beli dari cottonhouse..thank yer..



ader saper2 nk sponsor sarung beg utk simpan jarum ni tak..hehehe..bila lh agak2nya nk siap kalu buat sendiri...hehehe..

8 comments:

  1. wah...nak beli jugak...kat mana boleh beli kak?

    ReplyDelete
  2. kat blog cottonhouse..http://cottonhouse.lot.my/index.php?route=product/product&product_id=8562..tuh website dia..best tau..nak cari buat alas jarum plak..utk mengelak sakit tgn..

    ReplyDelete
  3. Salam Suziyana,

    Terima kasih for posting tentang jarum nih. Actually website betul www.cottonhousestore.com

    ReplyDelete
  4. Farahana..yeke..sorilah tersilap..saya guna link part jarum terus rupanyer..hehehe

    ReplyDelete
  5. OlĂĄ Suziyana

    Estas agulhas de crochet coloridas sĂŁo o encanto de qualquer crocheteira!
    bom fim de semana


    NĂ©lia

    ReplyDelete
  6. Salam, nak tanya, harga untuk satu set hook tu brape ek ?

    ReplyDelete
  7. @Alia

    ALia..time tuh saya beli harga dia RM60 perset tidak termasuk kos pos..

    ReplyDelete
  8. Terima kasih Zaza for the short review!

    Semua di jemput singgah ke www.cottonhousestore.com ya.
    Byk dah brg baru yg kami tambah... yarns, needles, crochet/knitting accessories, books, etc :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online